Transportul

Veti primi bunurile comandate in termen de 3-7 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei peste comenzile de 1000 de lei. Pentru comenzile sub 1000 de lei se plateste 19 lei taxa de transport.

 

Informatii privind exercitarea dreptului de retur.

În conformitate cu legislația europeană, consumatorul are dreptul sa notifice în scris Alexander Online Shop  SRL ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestaților de servicii, de la încheierea contractului. 

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

În măsura posibilului, recomandam ca clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului. Recomandăm să ne trimiteți contul dvs. IBAN o dată cu cererea de retur, pentru a putea să procesăm plata returului în mod rapid. 

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoana fizica, în conformitate cu legislația romana privind încheierea contractelor la distanta.  

Cum returnez un produs?

In 3 pasi simpli. Iata care sunt acestia:

  1. Completati acest Formularul de retur  si in felul acesta ne anuntati ca vreti sa returnati unul sau mai multe produse din comanda. Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu.

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi sau daune vizibile ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Atentie 1: Produsul trebuie sa contina toate componentele, ambalat corespunzator pentru transport, pentru a evita orice daune. 

Atentie 2: Pachetul va fi trimis fara ramburs, pentru ca el ajunge in depozitul nostru, unde nu exista caserie sa se achite catre curier.  

Atentie 3: Dacă dumneavoastră doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, nu se accetă coletele trimise prin POSTA.

 2. Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma   Alexander Online Shop SRL ,Strada Ion Budai Deleanu,nr.17,bloc OD2, ap10, Mangalia, jud. Constanta, Romania , tel 0764442627, pe propria cheltuială. Pe documentul de transport te rugam sa completezi si numarul de telefon de la depozit:  0764442627

3. Coletul a ajuns la noi, il verificam, va anuntam ca este totul in regula si va facem plata.  Dupa ce vom receptiona coletul, va vom trimite o notificare email/ telefon si va vom efectua plata aferenta returului.

Iti vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice. 

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualelor reclamatii, iar în cazul produselor returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de retur este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online https://alesio.ro/